Sommarlov

Ack och ve! Det är dags för mitt sista "riktiga" sommarlov. Nästa år tar jag studenten, och med mig alla andra underbara 08'or. Jag talar inte om stockholmarna, jag talar om Jo08, Smip08 och Nv08A-D. Vi försvinner om ett år. Ta till vara på oss, alla ettor, som blir tvåor om drygt två månader. Avslutningen idag var väldigt trevlig och traditionsenlig. Musik, tal och Den blomstertid nu kommer. Om ett år är vi tillbaka, mer awesome än någonsin.

Som lovat


Alexandra, som nu har lämnat Rosendal för nya äventyr.


Vi skulle ha vunnit basketen (också)...


Bobo håller med.


Danstävling.
Til slut så...
Olle Bergh och pokalen


Rosendalare är vi allihopa. Vi som är awesome i alla fall.
En dag att minnas, eller hur? Nästa år smäller det igen. Dags att tagga till redan nu? Nej, jag tror inte det. Men börja öva; spela volleyboll på rasterna (inte för att det behövs, Fyris fick stryk i alla fall), spela innebandy på gympan eller be om tid till att öva på hejarramsor. Gå till Slobodan och spela schack. Men...i och för sig...även om vi inte skulle öva alls, visst skulle vi ändå vinna? För vi är ju, för alltid; krigare, vinnare och rosendalare.

Cred för bilder: Anton Tegendal mfl. (Har inte namnen på ni andra, om en del av bilderna har tagits av någon annan än tidigare nämnda).

Sommarlov

Ni får verkligen ursäkta. "Inom kort" blev verkligen, som ni har noterat, "inom långt". I eftermiddag lägger vi upp lite bilder från SLAGET, håll ut tills dess. Vi har haft avslutning här på skoltidningen, sagt hejdå till varandra och valt ny chef. Chefen är jag. Nästa år kommer mycket ha förändrats, det kan jag lova er. Ge förslag på vad ni vill se i tidningen; tänk utanför ramarna! Vi kan skriva om allt. Okej, allt som Olle Bergh tillåter, men det är ganska mycket. Ni som läser bloggen och kommer finnas kvar på Rosendal nästa år, alltså ni som nu går i ettan eller tvåan, får gärna höra av er. Det finns plats i redaktionen, och om hela skolan skulle vilja skriva så kan vi säkert ordna det. Var inte rädda för att ni ska få mycket extraarbete under året, jag som ny chef kommer inte piska någon. Troligtvis.

skolblaskan@hotmail.com är vår officiella mailadress, men det är mycket troligare att jag svarar om ni skriver till
sagaelgenstierna@gmail.com
S

RSS 2.0