Intresserad?

Hej!

Är du intresserad av att skriva? Vill du lära känna nya människor på skolan, utanför din klass? Är du bara sugen på fika? Kontakta oss på skoltidningen TAGGAD om du vill veta mer, eller kom på ett av våra möten.

Maila till skolblaskan@hotmail.com för mer information!

/Chefen


Vecka 1 eller 2

Idag började vi tvåor och treor igen. Ettorna fick sällskap efter tre dagar med lugn och ro. Att kliva in genom Rosendals dörrar kändes faktiskt inte konstigt alls. Och med tanke på att vi treor, om en vecka och en dag, bara har nio månader kvar till studenten, så känner i alla fall jag att skolstarten inte var så farlig. Idag var det dessutom bara upprop och skåputlämning. För oss treor. Ni ettor får gärna kommentera och skriva om hur era första dagar var. Vi hoppas att ni känner er välkomna!


Nya tider, ny start

Hej på er!

Särskilt säger jag hej till alla nya ettor på Rosendal. Det är ju faktiskt bara ni som går i skolan, än så länge. Vi treor och tvåor kommer först på måndag. Det är dags för ett nytt läsår, och med nytt läsår kommer ny skoltidningsredaktion. Jag som skriver är chefredaktör, och min undersåtar, ursäkta, medarbetare, är tjejer och killar från tvåan och trean. Ni ettor får GÄRNA kontakta mig om ni är intresserade av att skriva för oss. Se det som en kul grej, det är absolut inget tvång. Mycket kommer också att handla om bloggen detta läsår, och som ni snart märker så finns det annat att göra med datorerna än att skriva på dem.

Jag ser fram emot ett sista läsår på Rosendal, och uppmanar er till att njuta allt vad ni kan under de tre åren som ni har kvar. Det går fortare än man tror!

Saga Elgenstierna
Chefredaktör

Här kommer lite bilder från ert upprop i morse:

RSS 2.0